Videonadzor

Videonadzor

Partner zaštita

Sustav videonadzora

Sukladno potrebama korisnika u mogućnosti smo, nakon uvida u stanje objekta i procjene, ponuditi ugradnju sustava videonadzora.

Ugradnjom sustava videonadzora omogućujemo kontrolu okoline objekta štićenja, a u integraciji sa sustavom protuprovale i priključkom na dojavni centar podižemo razinu sigurnosti na viši nivo te umanjujemo mogućnost ugrožavanja sigurnosti objekta štićenja.

Integracijom sustava videonadzora i ostalih vidova tehničke zaštite (alarmni sustav) i priključka na dojavni centar, sa nekim od oblika tjelesne zaštite, podižemo razinu sigurnosti na optimalan nivo te samim time svodimo mogućnost ugrožavanja sigurnosti objekta štićenja, na minimalnu razinu.

Videonadzorni centar

Jedan od mogućih oblika štićenja osoba i imovine moguće je provoditi putem videonadzornog centra. Korištenjem ugrađenog sustava videonadzora pratimo i nadziremo štićeni objekt te pravodobno reagiramo na svaki oblik ugrožavanja imovine, slanjem interventne grupe.

Spremni smo kreirati i implementirati profesionalni sustav videonadzora uvažavajući stvarne potrebe korisnika te koristeći najmoderniju opremu i tehnologiju. 

Obilasci štićenog objekta

Kao proširenje usluge praćenja sigurnosti objekta iz videonadzornog centra u mogućnosti smo organizirati i povremene obilaske štićenog objekta prema dinamici koja se određuje za svakog korisnika individualno, a u skladu sa stvarnim potrebama i rizikom.

Molimo Vas ispunite obrazac zahtjeva za ponudu te ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

    Poslovni objektiRecepcijske uslugeZaštita gradilištaKorporativna događanjaKoncerti, javna okupljanja i sportska događanjaPratnja i čuvanje vrijednostiTjelohraniteljiVatrogasciProsudba ugroženosti
    Kontrola pristupaAlarmni sustaviVideonadzorDojavni centarProsudba ugroženosti

    *Ispunjavanjem obrasca prihvaćate obradu Vaših osobnih podataka od strane tvrtke Partner zaštita d.o.o.

    *Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama, a koristiti će se isključivo u svrhu poslovne komunikacije.

    *Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka.