Korporativna događanja

Korporativna događanja

Partner zaštita

Korporativna događanja

Korporativna događanja imaju posebnu potrebu za odgovarajućim sigurnosnim mjerama tijekom samog održavanja korporativnog eventa, promocije proizvoda/usluga korporacije, obilježavanje raznih obljetnica i sl.

Definiranje detaljnog plana osiguranja, prije samog početka odvijanja korporativnog događanja, je izuzetno važno kako bi provođenje poslova službe sigurnosti teklo u najboljem redu.

Pokrivanje ulaznih/izlaznih točaka u prostor, pratnja pojedinih VIP osoba unutar prostora, stalni nadzor nad sporednim prostorijama (wc, garderobe, hodnici i sl.), nadzor VIP dijela prostora, pratnja VIP osoba od vozila do ulaska u prostor u kojem se odvija korporativno događanje itd. su pojedini segmenti koje je potrebno pravilno uklopiti u cijelinu kako bi ukupna razina sigurnosti bila na najvišem nivou.

Reputacijski rizik je jedna od bitnih stavki u organizaciji korporativnog događanja i stoga korporacije pitanju sigurnosti za vrijeme takvog događanja pristupaju s posebnom pažnjom.

Našim korisnicima pružamo uslugu vrhunske privatne zaštite korporativnih događanja sa izuzetno predanim radom naših djelatnika, specijalista u obavljanju poslova osiguranja korporativnih događanja, odgovarajuće obučena i odjevena u odijela i kravate sa decentnim oznakama koje upućuju da se radi o djelatniku sigurnosti.

Suptilnim prisustvom na svim bitnim pozicijama unutar prostora na kojem se korporativno događanje odvija, a s ciljem stalnog nadzora nad situacijom, naši djelatnici ostaju neprimjetni, a sama svrha službe sigurnosti neupitna.

Molimo Vas ispunite obrazac zahtjeva za ponudu te ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

    Poslovni objektiRecepcijske uslugeZaštita gradilištaKorporativna događanjaKoncerti, javna okupljanja i sportska događanjaPratnja i čuvanje vrijednostiTjelohraniteljiVatrogasciProsudba ugroženosti

    Kontrola pristupaAlarmni sustaviVideonadzorDojavni centarProsudba ugroženosti

    *Ispunjavanjem obrasca prihvaćate obradu Vaših osobnih podataka od strane tvrtke Partner zaštita d.o.o.

    *Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama, a koristiti će se isključivo u svrhu poslovne komunikacije.

    *Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka.