Zaštita osobnih podataka

Općenito

Partner Zaštita d.o.o. poštuje privatnost svake osobe koja posjeti našu internet stranicu. Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu s zakonskim odredbama.

Ova izjava o zaštiti privatnosti i podataka ne odnosi se na Internet stranice koje su linkom povezane i vidljive putem naših web stranica jer se radi o vanjskom sadržaju za koji mi nismo odgovorni.

Kako prikupljamo podatke?

Podatke prikupljamo na web stranici www.partner-zastita.hr, putem elektroničke pošte, telefonskim putem, poštom ili pisanim putem ili preko društvenih mreža putem kojih nas Korisnik može kontaktirati.

Koji se podaci prikupljaju?

Podaci koje Korisnik izravno daje, a prikupljamo ih kroz obrasce, navedeni su na web stranici www.partner-zastita.hr na lokacijama „kontakt“, „zapošljavanje“ i „zatraži zaštitu“.

Podaci koji se prikupljaju putem “kolačića” ovise o tome kako Korisnik koristi web stranicu www.partner-zastita.hr.

Kako pohranjujemo podatke?

Pohranjujemo i obrađujemo samo one podatke i od onih korisnika koji su dali osobnu privolu za njihovu obradu. Zaštita privatnosti osobnih podataka je trajna te poduzimamo sve mjere zaštite istih u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka.

Kako štitimo osobne podatke Korisnika?

Partner Zaštita d.o.o. prema procijenjenim rizicima za osobne podatke uspostavila je niz tehničkih i organizacijskih mjera zaštite osobnih podataka. Te mjere su vezane za zaštitu uredskih dokumenata, zaštitu računala, pravila ponašanja zaposlenika, ugovorne odnose s vanjskim pružateljima usluge.

Koja su prava Korisnika u vezi s osobnim podacima?

U svakom trenutku imate pravo: na pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje osobnih podataka, ili ograničavanje obrade Vaših osobnih podataka, pravo na ulaganje prigovora na obradu osobnih podataka, pravo na povlačenje privole u svakom trenutku što ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na toj privoli prije nego je ona povučena, pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu, imate pravo na prenosivost podataka, ne primjenjujemo automatizirani sustav donošenja odluke, Sve shodno odredbama Opće uredbe EU 2016/679 i nacionalnog zakonodavstva. Radi ostvarenja Vaših prava obratite nam se izravno ili putem službenika za zaštitu osobnih podataka. Korisnik može svoja prava vezano uz osobne podatke provesti slanjem poruke na gdpr@partner-zastita.hr.