Zaštita gradilišta

Zaštita gradilišta

Partner zaštita

Zaštita gradilišta

Veliko iskustvo pružanja usluga privatne zaštite, našim korisnicima na gradilištima, u mogućnosti smo primjeniti na gradilište bilo koje razine sigurnosne zahtjevnosti.

Savjetovanje o načinu organizacije vrijedne opreme i materijala na gradilištu, izvan radnog vremena gradilišta, anticipiranje sigurnosno propusnih dijelova te korištenje i pravilno postavljanje odgovarajućih tehničkih aspekata zaštite ključni su za provođenje usluge zaštite na nivou koji mi vidimo kao najviši mogući na tržištu.

Detaljno poznavanje sigurnosne problematike na gradilištima naša je prednost kojom garantiramo minimiziranje rizika pojavnosti štetnih događaja na imovini korisnika.

Obzirom na naš profesionalan pristup danas nam povjerenje u ovom segmentu pružanja usluga privatne zaštite povjeravaju najveći građevinski izvođači, vodeće građevinske tvrtke u svojoj branši, na hrvatskom tržištu.

Molimo Vas ispunite obrazac zahtjeva za ponudu te ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

    Poslovni objektiRecepcijske uslugeZaštita gradilištaKorporativna događanjaKoncerti, javna okupljanja i sportska događanjaPratnja i čuvanje vrijednostiTjelohraniteljiVatrogasciProsudba ugroženosti

    Kontrola pristupaAlarmni sustaviVideonadzorDojavni centarProsudba ugroženosti

    *Ispunjavanjem obrasca prihvaćate obradu Vaših osobnih podataka od strane tvrtke Partner zaštita d.o.o.

    *Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama, a koristiti će se isključivo u svrhu poslovne komunikacije.

    *Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka.